pondelok 1. marca 2021

František Bardon - Brána k opravdovému zasvěcení

 Ďalšia kniha o mystike, ktorá neprináša nič nové, iba stokrát omielané téma, len s veľkým množstvom vaty okolo. Kniha vás akože prevedie postupným tréningom práce s mysľou a telom a urobí z vás, samozrejme, ak budete presne podľa knihy potupovať, mystikov prvého stupňa. 

Zbierka ezoteriky, jógy, dychových a vizualizačných cvičení. Kto už na dané téma čítal nejakú literatúru, tak nepríde o nič, ak túto knihu vynechá. Ak by sa aj našiel človek, ktorý sa na túto cestu vydá, tak po prečítaní, si bude musieť načítať ďalšie knihy, aj napriek tomu, že kniha sľubuje, že po jej prečítaní ušetríte mnoho času na takejto činnosti. Ako som napísal, kniha vám otvorí mnoho dverí, ale keď budete chcieť izby za nimi riadne preskúmať, lebo obsah miestností je celkom zaujímavý, tak sa ďalšiemu štúdiu aj tak nevyhnete. 

Ak by som túto knihu otvoril na začiatku mojej Cesty, tak by ma isto zaujala. Je to niečo ako kniha "Ovládanie mysle Silvovou metódou". Na začiatok vám otvorí vstupné dvere, ale ďalšie skúmanie je len a len na vás. Keď človek nemá majstra, ktorý by mu osvetlil mnohé otázky, musí si toho veľa naštudovať a potom na to zabudnúť ;-) 

1/5



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára