sobota 23. októbra 2021

Penny Sartoriová - Poselství zážitkú na prahu smrti

 Pred rokmi to začalo pánom Moodym, kedy som sa bližšie zoznámil so zážitkami blízkej smrti. Bol prvý, ktorý mi otvoril dvere do tohto javu a dá sa povedať, že zmietol zo stola nejaké obavy so smrti. Ostal len strach z bolesti, ale to už mám tiež celkom zvládnuté, keďže som si už mnohým za život prešiel. 

Zážitky blízkej smrti sú skutočné. To čo ľudia popisujú, čo zažili, sa v rôznych obmenách stále opakuje. Naprieč celou Zemou a časom. Tunel, svetlo, láska, neskutočný pokoj a mier, stret s blízkymi, bytosť ktorá stráži vchod / cestu ďalej, poprípade drží v rukách knihu s naším osudom a je to tiež bytosť, ktorá im povie, že ešte nenastal ich čas a musia sa vrátiť. 

Taktiež tí ľudia zažívajú mimoteľovú skúsenosť a pri zástave srdca, žiadnej mozgovej aktivite, popisujú scény z operačného sálu. Smrť je súčasťou života, to len dnešná doba sa to snaží čo najviac potlačiť do úzadia a hrať sa, že to nejestvuje. 

Táto kniha popisuje výskum, ktorý autorka urobila behom svojho pôsobenia v nemocniciach a štúdia medicíny. Záver si treba urobiť z knihy sám. Ale ak už máte niečo v tomto smere načítané, nič nové vám neprinesie. Prínosnejšie knihy boli Brian L. Weiss - Učňovské životy duše a Jeffrey Long a Paul Perry - Dôkazy o živote po smrti (Vedecké skúmanie zážitkov na prahu smrti)

3/5



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára