štvrtok 12. júna 2014

cesta sedemnásta

Teraz zrovna počúvam na Rádio_FM skvelú pesničku od francúzskej speváčky Zaz. Môžem len odporučiť. Živé pesničky s príbehom. Teda aspoň myslím, lebo po francúzsky moc neviem, ale predstavujem si to tak. Veľké slová v ešte väčších príbehoch. No na zamyslenie. Len sa nechať unášať.

Ešte som chcel poznamenať k tomu môjmu minulému článku o piatich tibeťanoch, že to nebude zase také jednoduché, ako som si na začiatku predstavoval. Vec sa má tak, že doteraz som cvičil v jóge, také fyzicky nie moc náročné cviky. No, ehm...a toto je už trochu aj zaberák. Teda zrána určite. A pre človeka, čo mal nedávno rozpárané brucho skalpelom tým duplom. Sú tam cviky na všetky svaly tela, prehvízdne vám to čakry a naplní božskou energiou. Po docvičení ste nabitý ako zajačik Duracell. Je to skrátka skvelý štart do nového dňa. 

Trochu ma v poslednej dobe štve, že namám čas na čítanie. Toľko dobrých kníh čo mi stojí v regáli a smutne na mňa kuká, vždy keď idem okolo. Budem si musieť vstúpiť trochu do svedomia a vyčleniť si aj na ne nejaký ten čas. Ale až keď pokorím tú hlúpu hru Clive Barker`s Undying. Už len záverečného bossa zdolať a mám to. Len je akýsi tuhý, parchant jeden.

Múdro na tento deň: Je vám horko? Nesťažujte si, len si to tak stále pripomínate a bude vám ešte horšie. A ste otravný pre okolie.




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára